Företagardagen 2010

Utskrivet från: http://finsamgotland.se/1298
Start Finsam på Gotland Projekt Paraply-nätverket Aktivitets-katalogen Möten och föreläsningar Tips och råd På arbets-platsen (H)järnkoll Almedalen

Företagardagen 2010

Mer än 500 besökare och 55 utställare möttes på Wisby Strand under Företagardagen den 18 november. Där fanns också FinsamGotland – både för att säga tack för hjälpen och för att knyta nya kontakter.


– För oss är det också ett jättefint tillfälle att möta de företag  vi samarbetar med. Vi vill verkligen säga tack för hjälpen, säger Stina Hansson, projektledare för På Spåret. Och visst är det roligt att Företagardagen är så välbesökt. Det är företag som representerar både tjänster och produkter.

– Jag fick många nya kontakter, berättar Maria Lundqvist, arbetsterapeut och coach i CFA. Jag mötte nya företag jag inte kände till och fick chansen att fråga om hur de arbetar. Det finns ofta arbetsuppgifter vi inte tänker på men som passar för arbetsträning. För CFA fick jag kontakt med tre arbetsplatser som kan tänka sig ta emot personer för arbetsträning.

Under 2010 har ett hundra gotlänningar fått möjlighet till arbetsträning eller praktik genom FinsamGotlands olika projekt. Finsam blivit ett begrepp med innebörd på Gotland.

– Finsam börjar verkligen få genomslag, konstaterar FinsamGotlands samordare Eva Jupiter. Vi möter företag och arbetsplatser som vet vad det handlar om. De vet vilken hjälp vi behöver och vad vi söker.  Många kommer fram och frågar och är intresserade. Det är viktigt att vi syns i dessa sammanhang.

Vi vill säga tack!

För FinsamGotland är samarbetet med företag och arbetsplatser en förutsättning för framgång.  Därför vill vi rikta ett stort tack till er alla. LÄS MER HÄR.

Sök