DECEMBER 2018

Utskrivet från: http://finsamgotland.se/3211
Start Finsam på Gotland Projekt Paraply-nätverket Aktivitets-katalogen Möten och föreläsningar Tips och råd På arbets-platsen (H)järnkoll Almedalen

DECEMBER 2018

Välkommen till årets festligaste Finsamfrukost!
Fredagen den 30 november
Denna gång har vi två spännande punkter på programmet

HUR VET VI NÄR DET INTE GÅR ÅT HELVETE?

STAFFAN LANDIN visar hur utgångspunkt i fakta kan hjälpa oss att förstå världen, omkullkasta myter och ge oss en mer faktabaserad och realistisk bild av utvecklingen. Detta är särskilt viktigt när det gäller att förstå välfärdens utmaningar. I ett samarbete med FinsamGotland bygger Staffan Landin nu en webbaserad modell med Gotlands-fakta lätt att hitta.

DE FÅR ÅRETS FINSAMPRIS!

Så är det dags att avslöja årets två mottagare av Finsams pris. Årets hederspris går till en verksamhet som över tid skapat en miljö där människor tillåts att växa. Årets arbetsplats borde skriva en bok om det samhällsansvar en arbetsplats kan ta!

De arbetsplatser som tar emot personer för arbetsträning gör en riktigt viktig insats. Deltagaren får möjlighet att bygga upp vardagsrutiner och självförtroende. Det handlar det om att finnas i ett sammanhang där det man gör betyder något – man ser att en förändring är möjlig. Därför delar Finsam ut ett hederspris och ett kollektivt pris till arbetsplats som gått det extra steget för deltagare i samband med arbetsträning. 

Medverkan: Pristagarna!

Staffan Landin, faktaexpert och föreläsare med gotländska rötter
 
 

 

 

Sök