Fem frågor till Camilla Pettersson

Utskrivet från: http://finsamgotland.se/CamillaPettersson
Start Finsam på Gotland Projekt Paraply-nätverket Aktivitets-katalogen Möten och föreläsningar Tips och råd På arbets-platsen (H)järnkoll Almedalen

Fem frågor till Camilla Pettersson

Camilla Pettersson är projektdeltagare i Skarphäll Arbetsgivarring. Genom projektet får hon möjlighet att pröva olika arbetsplatser och uppgifter.

Vad har du gjort i projektet?
Jag har varit en period på Willys, en vecka på Posten, sedan en period på EM-möbler. Nu är jag på Rusta. Det har varit mycket kundservice, att plocka upp varor och se till att det ser snyggt ut och så där.


Varför har du fått den här projektplatsen?
Jag har problem med min rygg. Det medför att jag inte göra vad som helst. Jag måste ha ett rörligt arbete. Jag kan inte sitta stilla för länge men samtidigt måste jag träna upp ryggen så att jag orkar bära varor. Det gör jag nu. Det här jobbet passar jättebra.
Jag har lite problem med migrän också.


Vad är bra med projektet?
Det har varit bra är att fått jag testa olika arbetsplatser. Det ger mycket erfarenhet. Jag tycker om att jobba med varor över huvud taget och hjälpa kunder. Det är jätteroligt.


Något som har varit svårt?
Svårt vet jag inte. Jag tycker att vissa saker varit lite läskiga att testa, men det samtidigt roligt att få pröva dem. Som att sitta i kassan på Willys – det var läskigt att göra i början även om jag var nyfiken. Det läskiga var att det är mycket folk och att det handlar om pengar och att ta rätt betalt. Där gäller det att kunna koppla av.


Har du någon önskedröm?
Min önskedröm med projektet är att få jobb. Jag tycker att jättekul att arbeta i handel, så det här är vad jag vill göra. Och när jag slutar här på Rusta efter projektet har jag fått sommarjobb på Willys.

Det är jättebra – det är perfekt!

Sök