FINSAMS FRUKOSTMÖTEN

Utskrivet från: http://finsamgotland.se/frukost
Start Finsam på Gotland Projekt Paraply-nätverket Aktivitets-katalogen Möten och föreläsningar Tips och råd På arbets-platsen (H)järnkoll Almedalen

FINSAMS FRUKOSTMÖTEN

Välkommen till Finsams frukostmöten.

Vill du få information via e-post? Anmälan till sändlista finns här (info@finsamgotland.se)

-----------------------------

Finsamfrukost den 1 december

De ser styrkan i skillnaderna!

Välkommen till årets festligaste Finsamfrukost. Nu delar vi ut årets två Finsampris! Mötet handlar också om en arbetsmarknad för fler: När skillnader ses som en styrka, inte svaghet.

Medverkan: 
PRISTAGARNA
EMMA HÄLLSTRÖM
 
Plats: Hörsalen, Kompetenscentrum, Visby, Gesällgatan 7.
Tid: Programmet pågår 8.00-9.00. FINSAM bjuder på frukost från kl. 7.30.
 

EMMA HÄLLSTRÖM har egen erfarenhet av utmattning och att få en ADHD-diagnos i vuxen ålder. Hon berättar om behovet av anpassning för att få till det på jobbet. Att skapa ett inkluderande arbetsliv utesluter inte någon. Det gör att fler får tillgång!

DE FÅR ÅRETS FINSAMPRIS! Så är det dags att avslöja årets två mottagare av Finsams pris. Årets hederspristagare är en person som ser hur mångfald gynnar verksamheten och att det på sikt möjliggör resurser. Årets arbetsplats har visat ett brinnande intresse och stor förståelse för personer med behov av stöd in mot arbete.

 
De arbetsplatser som tar emot personer för arbetsträning gör en riktigt viktig samhällsinsats. Det ger möjlighet att bygga upp vardagsrutiner och självförtroende. För deltagaren handlar det om att finnas i ett sammanhang där det man gör betyder något – man ser att en förändring är möjlig. 
 
Därför delar Finsam ut ett hederspris och ett kollektivt pris till arbetsplats som gått det extra steget för deltagare i samband med arbetsträning. 
 
 

-----------------------------

Finsams frukostmöten: dag och plats

Finsams frukostmöten  arrangeras sex fredagar under vår och höst. Plats: Kompetenscentrums Hörsal, Gesällgatan 7 i Visby. (Grön entré)
 
Finsam bjuder på frukost från 7.30. Programmet pågår mellan 8.00 - 9.00.
 
Till Finsams frukostmöten är alla välkomna!
Programmet läggs ut på vår hemsida efter hand.
 
Med tanke på frukoståtgång uppskattar vi föranmälan senast onsdagen innan mötet: anmalan@finsamgotland.se
 
Välkomna!
 

-------------------------------------------------