MICKE DARMELL

Utskrivet från: http://finsamgotland.se/darmell2015
Start Finsam på Gotland Projekt Paraply-nätverket Aktivitets-katalogen Möten och föreläsningar Tips och råd På arbets-platsen (H)järnkoll Almedalen

MICKE DARMELL

MICKE DARMELL, Inspiration Finsam 2015
Torsdagen den 8 oktober
Klockan 8.30 -12.00

UPPKOPPLAD ELLER AVKOPPLAD

Den ständiga uppkopplingen är en revolution i vår vardag. Den påverkar våra beteenden och våra relationer- på gott och ont.

Ett ständigt inflöde av SMS, mail, app-pushar och lätttuggade nyheter har gjort det svårare för många av oss att vara härvarande- men vad innebär det?

Han vill med denna föreläsning väcka tankar hos dig kring när och hur du vill vara uppkopplad och när du behöver koppla ner för att koppla av. Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att lyckas om du kan vara härvarande.


Micke Darmell började sin karriär inom vården, och märkte snart att det var ett intresse för människor snarare än sjukdomar som tagit honom dit. Nu är han en populär föreläsare med passion för sina ämnen.


 

Sök
INSPIRERANDE LÄSNING

UPPKOPPLAD ELLER AVKOPPLAD

Uppkopplad eller avkopplad: om konsten att verka i en uppkopplad värld.

Den digitala revolutionen är över. Vi befinner oss nu i en digilog värld, där en del lever mer digitalt än analogt. I snitt tillbringar vi dagligen 17 minuter med våra barn medan genomsnittstiden för Facebook är 75 minuter om dagen.

Utgiven av Roos och Tegner förlag 2014 (pocket)
ISBN: 9789186691707

En massa sätt att sabba ett möte - och 3X fler sätt att bygga upp det på

En massa sätt att sabba ett möte - och 3X fler sätt att bygga upp det på

En bok i tretal. Ett hat trick i möten. Tre konkreta råd för varje fallgrop du undviker. Över 100 praktiska verktyg, tips och tekniker i en och samma bok.

Utgiven av Meetings International Publishing förlag 2014.
ISBN: 9789186005085