KATARINA GOSPIC

Utskrivet från: http://finsamgotland.se/gospic
Start Finsam på Gotland Projekt Paraply-nätverket Aktivitets-katalogen Möten och föreläsningar Tips och råd På arbets-platsen (H)järnkoll Almedalen
 

KATARINA GOSPIC

Vi är resultatet av vårt beslutsfattande, trots detta har de flesta av oss bättre koll på hur vår smartphone fungerar än vår egen hjärna. Är inte det konstigt?

I dagens samhälle ställs krav på att vi ska vara i ständig utveckling och att vi ska prestera. Men varför är det så svårt att besluta sig för att pusha sig själv och att våga anta nya utmaningar?

Med fördjupad kunskap om hur hjärnan fungerar kan vi bättre förstå varför vi reagerar som vi gör och hur vi fattar våra beslut i det dagliga livet. Hur gör vi t ex för att utveckla och motivera oss själva och vår omgivning när invanda hjulspår känns så mycket mer tryggt? Katarina Gospic avslöjar den beslutsfattande hjärnans hemligheter och ger tips om hur du kan fatta beslut som leder dig mot dina mål!

Om Katarina Gospic

Katarina Gospic är utbildad läkare (M.D.), forskare (Ph.D.) och fysiolog (M.Sc.) från Karolinska Institutet.

Katarina har ett förflutet som hjärnforskare och har skrivit en doktorsavhandling om neuroekonomi, beslutsfattande och känsloreglering.

Sedan två år tillbaka driver hon konsultföretaget Brainbow Labs AB där hon sprider kunskap om hjärnan i samhället och näringslivet i syfte att främja hälsa, välmående och prestation.

Katarina Gospic är även författare till bästsäljande "Välj Rätt! En Guide Till Bra Beslut" och den nya boken "Den Sociala Hjärnan". 

2013 var hon en av årets sommarpratare i radio.

Sök
INSPIRERANDE LÄSNING

Den sociala hjärnan
Författare: Katarina Gospic
Välj rätt väg. Författare Katarina Gospic
VÄLJ RÄTT VÄG. En guide till bra beslut.
Författare: Katarina Gospic